به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رضایی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روزهای ۱۲ و ۱۳ آبان بارندگیهای خوبی در سطح استان بوشهر اتفاق افتاد اما متأسفانه سیل، طوفان و تگرگ به محصولات کشاورزی و زیرساختهای شهرستانهای دشتستان، جم، دشتی، گناوه و دیلم خسارت وارد کرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: در این راستا کارشناسان و تیمهای ارزیاب جهاد کشاورزی استان بوشهر به همراه نمایندگان فرمانداریهای شهرستانهای مختلف بازدیدهای لازم را انجام دادند و طبق این ارزیابی مشخص شد بارندگیهای ۱۲ و ۱۳ آبان ۱۹۰ میلیارد تومان به محصولات کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان شهرستان دشتستان از بارش تگرگ بیاطلاع بودند، تصریح کرد: هواشناسی نمیتواند زمان و مکان بارندگی را بهطور دقیق پیشبینی کند از این رو کشاورزان این استان نتوانسته بودند اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند.
رضایی با بیان اینکه عمده محصولات آسیبدیدهی استان بوشهر گوجه فرنگی و کنجد بوده است، تاکید کرد: بهطور معمول بیمه خسارتهای جانی و مالی را در حوادث متقبل میشود اما برخی محصولات کشاورزی مثل گوجهفرنگی قابلیت بیمه شدن را ندارند از این رو گزارش میزان خسارت به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت بحران ارسال شده است تا تصمیمهای لازم گرفته شود.
وی یادآور شد: دولت در راستای جبران خسارت کشاورزان به اجرای پروژههای عمرانی و امهال تسهیلات بانکی میپردازد اما ممکن است کمکهای بلاعوض هم صورت بگیرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: این سازمان به منظور حرکت هدفمند به سمت کشاورزی دانش بنیان، سرمایه گذاری و بسترسازی برای پیشرانی فناوری در کشاورزی و بهره مندی از مدیریت علمی و روشهای فناورانه جهت رفع وابستگی در کالاهای اساسی کشاورزی و نهادههای دام و طیور از سرمایهگذاران در حوزه شیلات و آبزیان، تولیدات دامی، تولیدات گلخانهای، صنایع تبدیلی و غذایی حمایت لازم انجام میدهد.
نظر شما